2017. 05. 31.

Esküvői dekoráció

Esküvői dekoráció & Virág dekoráció

Külön lehet rendelni virágokat, vázákat és dekorációs kellékeket,

melyeket kérésre házhoz is szállítjuk.

http://dekorvirag.hu/dekoracioberles/

 

Megbízható dekoratőrt keresel, akire nem kell napokat és heteket várnod, hogy válaszoljon a kérdéseidre és érdeklődésedre?

Hisz ez a nagy nap, ami csak rólatok szól. Mi törekszünk, arra, hogy a menyasszony egyetlen dolga, hogy ő legyen a legszebb, a vőlegényé, pedig a legcsodálatosabb gyűrűt helyezze élete szerelme ujjára. Így megkímélve titeket, levesszük az esküvővel járó stresszt a vállatokról.

Ha egyedi, különleges és személyre szabott esküvői dekorációra vágysz, és unod már az egyhangú, unalmas, és hétköznapi virágkompozíciókat és virágcsokrokat, keress minket bizalommal az

rcs.designstyle@gmail.com .

Elkápráztató, páratlan dekorációt készítünk, megbízóink igényeivel összhangban! Az egyszerű, hétköznapi tereket is fenségessé és dekoratívá formáljuk!

Ha még nem tudod, milyen virág dekorációt szeretnél, mi segítünk, felépíteni és megtervezni a legapróbb részletekig, álmaid esküvőjét, hogy beragyogd az életed egyik legfontosabb napját. Segítünk stílust és eleganciát csempészni a kiválasztott napra.

Esküvői virágok: menyasszonyi csokor, menyecske virágcsokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, virágkosár, szirom-szóró kosár, virággömb, kardísz, virágkoszorú, hajdísz, szülőköszöntő virágok, autódekoráció,  asztal dísz, virág dekoráció, terem dekoráció, gyűrűpárna, virágcsokor textilvirágokkal, tartós menyasszonyi csokor, örök csokor.

Templomi, egyházi, helyszíni dekorálás, állófogadás, polgári szertartás: asztali dekorációk, háttér dekoráció, mennyezet dekorációk, virágkapu, oltárdísz, hüpe, baldachin, oszlopdíszítés, boldogság kapu, virág dekoráció.

Esküvői dekoráció Budapest. Eskuvoi dekoracio budapest. Menyasszonyi csokor Budapest. Boldogság kapu bérlés Budapest. esküvői dekoráció Veszprém. Esküvői dekoráció Székesfehérvár. Esküvői dekoráció Pest megye. Virág dekoráció Budapest. Virág dekoráció Veszprém. Egyedi dekoráció. Luxus dekoráció. Virág kapu Budapest. Váza bérlés.