2017. 05. 31.

Esküvői dekoráció

Esküvői dekoráció & Virág dekoráció

Külön lehet rendelni virágokat, vázákat és dekorációs kellékeket,

melyeket kérésre házhoz is szállítjuk.

http://dekorvirag.hu/dekoracioberles/

 

Megbízható dekoratőrt keresel, akire nem kell napokat és heteket várnod, hogy válaszoljon a kérdéseidre és érdeklődésedre?

Hisz ez a nagy nap, ami csak rólatok szól. Mi törekszünk, arra, hogy a menyasszony egyetlen dolga, hogy ő legyen a legszebb, a vőlegényé, pedig a legcsodálatosabb gyűrűt helyezze élete szerelme ujjára. Így megkímélve titeket, levesszük az esküvővel járó stresszt a vállatokról.

Ha egyedi, különleges és személyre szabott esküvői dekorációra vágysz, és unod már az egyhangú, unalmas, és hétköznapi virágkompozíciókat és virágcsokrokat, keress minket bizalommal az

rcs.designstyle@gmail.com .

Elkápráztató, páratlan dekorációt készítünk, megbízóink igényeivel összhangban! Az egyszerű, hétköznapi tereket is fenségessé és dekoratívá formáljuk!

Ha még nem tudod, milyen virág dekorációt szeretnél, mi segítünk, felépíteni és megtervezni a legapróbb részletekig, álmaid esküvőjét, hogy beragyogd az életed egyik legfontosabb napját. Segítünk stílust és eleganciát csempészni a kiválasztott napra.

Dekoráció minden téren:

Esküvői virágok: menyasszonyi csokor, menyecske virágcsokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, virágkosár, szirom-szóró kosár, virággömb, kardísz, virágkoszorú, hajdísz, szülőköszöntő virágok, autódekoráció,  asztal dísz, virág dekoráció, terem dekoráció, gyűrűpárna, virágcsokor textilvirágokkal, tartós menyasszonyi csokor, örök csokor.

Templomi, egyházi, helyszíni dekorálás, állófogadás, polgári szertartás: asztali dekorációk, háttér dekoráció, mennyezet dekorációk, virágkapu, oltárdísz, hüpe, baldachin, oszlopdíszítés, boldogság kapu, virág dekoráció.