2019. 03. 01.

Hotel dekoráció

Hotel dekoráció

 Szállodai virág és növénydekoráció

 rcs.designstyle@gmail.com

Virágainkat egyenesen Hollandiából importáljuk, hogy a lehető legfrissebb és legszebb virágkompozíciókkal díszíthessük a hotel főbb pontjait.

A lobbydíszekrecepciódíszek, szobabekészítések és éttermi asztaldíszek a szálloda enteriőrjéhez színben és stílusban tervezzük és alkotjuk meg a virágkompozíciókat. Tervezéskor figyelembe vesszük az évszakokat, ünnepeket, és a kiemelkedő eseményeket.

Általunk alkotott virág dekorációnkat hetente rendszeresen ellenőrizzük, felügyeljük, frissítjük.

Óriási a verseny és a konkurencia, ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a belső enteriőr kialakítására. Virág és növény dekorációkkal kihangsúlyozhatjuk a hely egyediségét ezzel még kellemesebbé és felejthetetlenebbé varázsolhatjuk kulináris élményeiket a vendégeknek.

–  Lobby virág dekoráció, növénydekoráció

–  Recepciódísz

–  Ünnepi hotel dekoráció / évszakhoz ünnepekhez igazodva/

–  Rendezvény virág dekoráció

–  Étterem dekoráció

–  Tartós növénydekoráció

–  Virág dekoráció

rendezvény dekoráció, virág dekoráció, ünnepi dekoráció, báli dekoráció, kiállítás dekoráció, konferencia dekoráció, céges party dekoráció, hotel dekoráció, esküvői dekoráció, növénydekoráció, megnyitói dekoráció, gála vacsora virág dekoráció, rendezvény bérlés, kölcsönzés, catering, rendezvényszervező, esküvőszervező, reklám dekoráció, egyedi dekoráció, exclusíve dekoráció, váza bérlés és vásárlás, rendezvény helyszín, díszlet, áruház dekoráció, irodai dekoráció, pláza dekoráció, karácsonyi dekoráció, büféasztal dekoráció, svédasztal dekoráció, koktél asztal dekoráció, dekoratőr, étterem dekoráció, vendéglátó egység virág dekoráció, növénygondozás, növény bérlés, étterem, szállodai dekoráció