2017. 05. 31.

Spa Wellness dekoráció

 Wellness & Spa dekoráció

Tartós, friss bel és kültéri növények, virágok, kaspók vásárlására is van lehetőség !

 

Egyre nehezebb megtalálni a nyugalmat, kikapcsolódást az életünkben. Mit jelent valójában a zen? A japán zen a meditációra, az egyensúlyra, a harmóniára, és a pihenésre, kikapcsolódásra utal. A zen nem követ semmilyen szigorú szabályokat és könyvet, gyakran társul a minimalizmussal, az egyszerűséggel, és a tisztasággal.  Egyszerű csodálkozás és szigorú egyszerűség.

A virágok, növények pozitív élettani és pszichológiai hatással vannak az emberekre. Az egyszerű, ugyanakkor kreatív virágrendezés, növeli a hely élettartamát.

A virágok és a növények a legtökéletesebb módja annak, hogy egy csepp természetet csempésszünk az üres tereinkbe, szépséget és melegséget teremtve azon a helyen, amely legjobban tükrözi személyiségüket.  A szobanövények szerepe az egészséges beltéri klíma számára vitathatatlan. A cserepes növények élénk légkört biztosítanak, és zöld oázissá alakíthatják át az unalmas helységeket.

A beltéri növények rendkívül sokoldalúak és számos különböző módon használhatóak a dekoráció és a frissítés javítására, valamint a szoba dekorációjára és hangulatára.

 A növények és virágok szépséget, karaktert, textúrát és jó energiát hoznak minden térbe.

Az egyszerű, hétköznapi tereket is fenségessé és dekoratívvá formálom!

 

Virág dekoráció, növénydekoráció minden téren:

 

– Fürdőegység dekoráció

– Masszázsba virág dekoráció

– Relaxációhoz kellemes letisztult dekoráció

–  Wellness dekoráció, Spa virág dekoráció

– Zen dekoráció

– Tartós, vágott és művirág dekoráció

– Virág dekoráció, növénydekoráció

– Mediterrán növények, orchideák, virágzó növények, trópusi növények, kaktuszok-pozsgások